Meditation

 

 

 

 

 

Välkommen på meditation!

Jag kommer att undervisa i olika meditationstekniker med fokus på att varje elev utgår från sig själv, utan prestation eller krav. Det kommer att vara i en lugn avslappnad miljö!  Andningstekniker för att komma ner i ett lugn och samla i hopa sig inför meditationen!

Meditation är att närma sig själv, att börja veta vad du vill och följa din egen väg och vara nöjd med det! Att börja komma intimt nära och återfå glädjen i dig själv! Att bli tillåtande och accepterande mot dig själv och andra, då du släpper rädslor, tankar och känslor som är misstolkade eller felprogrammerade inlärda gamla mönster! Intellektet tystas och börjar ersättas med ren kärlek från hjärtat utan krav och förväntningar!

Upplevelser  av känslor som rädsla, ängslan, olycka eller vrede,  då har du kommit ” utanför ” dig själv på grundval av objektremittering

Ett inre välstånd att glädjas av vad du har oavsett vad du äger eller har skapas av att känna tacksamhet, glädje att vara här på jorden. Villfarelse att känna missnöje med allt oavsett om du har allt! Men det är bara Du själv som bedömer om det är ett misslyckande eller ett lyckande i livet!

Det effektivaste sättet att handskas med negativa känslor är att bygga en medvetenhetsnivå som innebär att självremittering – jag duger som jag är – i alla situationer, så tills nästa situation blir en spontan och automatisk del av ditt sinne/kropp system.

Meditation är nyckeln till att förstå och få kontakt med sitt inre, där finns varaktig lycka

Ni är välkomna på tom mage och ett öppet sinne! Medtag matta, filt, och kom i ledig klädsel! Ingen erfarenhet krävs!

Kursen är bindande

Start:   8 ggr.

Pris kr :-

Tid: Torsdagar kl.  1730 – 1900

Plats: Tomelilla.

Är det något ni undrar över, hör gärna av dig! 070 598 85 75 eller lena.h.andersson@gmail.com

Vår materialistiska kultur vänjer oss vid att glömma bort att det finns en helt annan del av oss som också behöver få lära sig nytt och utvecklas. Vi behöver förstå mekanismerna bakom vår andliga sida; hur vi läker, älskar, förlåter och hur vi kan arbeta med våra mörka sidor för att leva ett meningsfullt liv och känna inre frid. Vad har vi för nytta av att lära oss om den yttre världen när vår inre värld faller sönder på grund av ohälsosamma relationer, trauman i det förflutna som vi håller fast vid och för att vi odlar ilska och rädsla?

Namaste´ Lena

Annons

2 tankar om “Meditation

 1. Hej Ananda.
  Tack, trevligt att höra från dig!
  Just nu har jag ett brutit ben och rehabilitera själv!
  Det kommer att finns uppdateringar på hemsidan och vad som kommer framöver.
  Välkommen åter och mycket ljus på din väg.
  Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: