Bloggen

Tanke – känslor –  medvetande -meditation

Vi är inte våra känslor, heller inte våra tankar! Men vem är vi då?  Vi kallar det vårt medvetande! Det är att byta medvetandetillstånd – att transformera egot. Vi har alla  erfarenhet av att gå in i olika medvetandetillstånd. I vaket tillstånd kanske problemet för dagen är att dina aktier har sjunkit kraftigt i värde. Under sömnen drömmer du att en tiger jagar dig. Då har du inte en tanke på aktiekurserna, då är du livrädd. Men när du sover den djupa drömlösa sömnen har du inga bekymmer över huvud taget.

Våra problem är  alltså kopplade till vårt medvetande tillstånd.

Det finns ett djupare syfte med meditation än avslappning och lösa upp spänningar. Det är att byta medvetandetillstånd – att transformera egot.

Att transformera egot är genuin andlighet – det handlar inte om religion. Tvärtom, det är istället en befrielse. Religion arbetar inte för befrielse. Att lära sig bevittna , medvetet kunna höja sig över EGOT och bli BEVITTNAREN – vårt sanna jag, även i vår aktiva vardag!

Tekniken är Meditation. Vi behöver transformationsteknologi (TT) – inte bara informationsteknologi (IT)

OM
Lena

Den 17 dec – 19

Sann Läkning

Det finns en lätt väg att gå och den uppfylls genom hjärtat, med lätthet, glädje utan motstånd och den finns i nuet. Den har inga fiender, den lever i ovisshet, accepterar händelser och gläds åt varje ögonblick. Genom tystnad, att vara i naturen, genom meditation och att inte döma kommer du få tillgång till den innersta essensen av dig själv. Denna essens ligger bortom egot. Den är orädd, den är fri, den är immun mot kritik, den backar inte för någon utmaning. Den är inte underställd någon, är inte över någon. Den är full av magi, mysterium och förtrollning.

Ingen summa pengar eller framgång kommer att lösa dessa existentiella problem, endast en intim kontakt med med självet kommer att ge dig sann läkning. När du förstår din sanna natur – kommer du aldrig känna dig skyldig, rädd eller osäker vad det gäller pengar eller överflöd, eller förmågan att uppfylla dina önskningar, eftersom du kommer att inse att grunden till allt materiellt välstånd är livsenergi!

Gå in i stillheten, bli tyst, stilla och ensam, gå bakom turbulensen i din inre dialog, där finns det eviga, obegränsade kreativa sinnet! Samexistensen av motsatser – stillhet och dynamik på samma gång – gör dig oberoende av situationer, omständigheter, människor och saker.

Om

Lena

Tomelilla den 13 maj – 20

Du är inte dina objekt

När du iakttar moln vet du att du inte är molnen utan de är dina objekt, för du kan se dem.

Du kan se och känna din kropp på kroppsnivå, men det som kan känns och ses är inte ditt sanna jag. Din kropp kan var uttröttad, sjuk, frisk, tung eller lätt men allt detta har inget att göra med ditt verkliga jag – bevittnaren. Du har en kropp, men du är inte din kropp. Detta gör att vi lär oss hålla distans till livets alla händelser, människor och uppleva och se det som en film utan utan bo i dina känslor. Du har känslor men du är inte dina känslor de bara upplevs och leder dig på plats.Ditt sanna jag är bevittnaren!

Ha en härlig dag

Ayurvediska naturprodukter

Örter, kryddor, oljor och mineraler har använts sedan urminnes tider. Ayurveda inkluderar vad som troligen är den äldsta och mest systematiska kunskapen om dem. De betraktas som ”speciell föda” och genom dem kan du få de subtila energier eller frekvenser som behövs för dina inre organ. De har egenskaper som hjälper till att eliminera där du har överskott eller bygga upp där du har brist, så att celler, vävnader och organ återfår minnet av sin naturliga funktion. Ayurveda balanserar hela människan.

Det finns Ayurvediska örter till försäljning i samband vid Hälsovägledning och i butiken vid öppettider.

%d bloggare gillar detta: