Healing

Healing 60 min (600) För både Djur och människor vänder jag mig till. Healing omfattar både fysisk och själsligt läkning.

Allt som helar är healing. Det kan vara allt ifrån en blick, att bli lyssnad på, till en lätt beröring.

Reiki är en mycket gammal form av kontakthealing.
Ordet Reiki är japanska och kommer av orden Rei (universell) och Ki (livskraft, livsenergi). Reikiutövaren styr inte energin medvetet utan fungerar endast som en kanal för den universella livsenergin. Reikiutövaren ställer inte diagnoser och behöver inte veta vad som behöver helas. Reikin får flöda dit mottagaren behöver den bäst för tillfället.

Healing är en naturlig, enkel och säker metod för att använda den universella livsenergin, till harmoni, balans och läkning på alla nivåer. Healing är mycket avslappnande och frigör stress. Healing är ett utmärkt komplement till andra behandlingar, för att stärka upp och ge energi till kropp och själ.

När vi förändrar våra tankar (tänka på ett annorlunda vis), beteenden (göra annorlunda) och känslor (bejaka våra känslor), om sjukdomar eller situationer, kan kroppen dra till sig maximalt med energi och vi får ett bestående helande.

Efter behandling var i stillhet och minimera småprat och håll dig varm, är det några frågor kan vi ta det vid annat tillfälle! Detta fördjupar behandlingens verkan. 

%d bloggare gillar detta: