Ayurvediska behandlingar

Ayurvedisk massage & behandlingar

Ayurvedisk massage och ayurvediska behandlingar ger en djup avslappning, som aktiverar kroppens egna självläkande förmåga. Det är i det avslappnade tillståndet som fysiska och mentala blockeringar släpper och obalanser minskar. Därför är det bra om du ha möjlighet att ta det lugnt efter en ayurvedisk behandling, och lyssna på din kropps behov av vila.
Behandlingarna är både läkande och förebyggande.

  •  Efter behandling var i stillhet och minimera småprat och håll dig varm, är det några frågor kan vi ta det vid annat tillfälle! Detta fördjupar behandlingens verkan. 

Facelift – ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage (45 min) 590 kr

En mycket avkopplande massage och behandling av huvud, ansikte och öron. Massagen är en liten behandling men med stor effekt, då den har en lugnande påverkan på hela kroppen.
Behandlingen innebär massage av huvud/skalp, ansikte och öron. Stimulering av ansiktets marmapunkter med speciell olja, utvald efter pulsdiagnostik. Oljan tränger ner i ditt energisystem och ger lindring och välbefinnande. Balanserar kropp, själ och livsenergi. Avslutas med vila.
Marmapunkterna balanserar vata, pitta och kapha, som i sin tur styr över organens rörelse, metabolism och sammanfogande egenskaper. Oljorna som används är antingen lugnande och smörjande (vata), stressreducerande och svalkande (pitta) eller fuktgivande och stimulerande (kapha).

Marma behandling (ca 85 min) 790 kr                        

En unik ayurvedisk behandling där kroppens marmapunkter, med lätt fingerberöring, masseras med essentiella oljor för att få igång energiflödet i kroppen.
Genom pulsavläsning väljer vi olja som passar din specifika konstitution eller obalans. Oljan tränger ner i ditt energisystem och ger lindring och välbefinnande.
Marma är punkter där kropp och sinnet som livligast kommunicerar och punkter som står i relation till andra delar i kroppen. Stress och orenheter sätter sig i dessa punkter.
Marmabehandlingen ger en djup avslappning och balansering av kropp, själ och livskraft.
Vid specifika problem rekommenderas tre behandlingar i tät följd.

Healing 60 min (600)

Allt som helar är healing. Det kan vara allt ifrån en blick, att bli lyssnad på, till en lätt beröring.

Reiki är en mycket gammal form av kontakthealing.
Ordet Reiki är japanska och kommer av orden Rei (universell) och Ki (livskraft, livsenergi). Reikiutövaren styr inte energin medvetet utan fungerar endast som en kanal för den universella livsenergin. Reikiutövaren ställer inte diagnoser och behöver inte veta vad som behöver helas. Reikin får flöda dit mottagaren behöver den bäst för tillfället.

Healing är en naturlig, enkel och säker metod för att använda den universella livsenergin, till harmoni, balans och läkning på alla nivåer. Healing är mycket avslappnande och frigör stress. Healing är ett utmärkt komplement till andra behandlingar, för att stärka upp och ge energi till kropp och själ.

När vi förändrar våra tankar (tänka på ett annorlunda vis), beteenden (göra annorlunda) och känslor (bejaka våra känslor), om sjukdomar eller situationer, kan kroppen dra till sig maximalt med energi och vi får ett bestående helande.

%d bloggare gillar detta: