Om mig / Kontakt

Till mina kunder för information om bokning
Boka tid för behandling och rådgivning
Hej på er alla 
På min praktiken kommer jag att ta bort ”Bokadirekt” fr.o.m.den 31 mars 2018! Det går bra i fortsättningen att nå mig via mail eller ringa mig som vanligt igen för att boka er för rådgivning eller behandling.
Mail: lena.h.andersson@gmail.com – Tel: 070 598 85 75
I samband med konsultationer och behandlingar finns det till försäljning Ayurvediska produkter.
Ha en fin dag 🍎
Varm hälsning
Välkommen till  Sattva AyurvedaPraktiken
Lena Andersson – Ayurvedisk hälsorådgivare och yogalärare 

Min önskan är att vägleda och inspirera andra att hitta en inre väg genom att få tillgång till inre kunskapen om dig själv hur du fungerar. Att”hitta hem i sitt eget bo” Dels genom kosten, behandlingar, örterna, andningen, meditationen och yoga. Allt har betydelse för att bibehålla sin kropp frisk och ren. Maten och växternas läkande kraft som medicin och fokus på smakernas betydelse och närproducerad ekologisk mat, då kommer vi långt för att må bra i våra kroppar!

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och vishet som kommit i min väg, då jag under 6 år  har studerat Ayurveda och yoga  i Sverige och Indien av erfarna lärare. Det är en möjlighet för mig att få förmedla ett hållbart förnuftig system. Där hälsa och livsstil kombinerat med filosofi, psykologi och andlig vägledning bildar en helhet. Det ligger också mig varmt om hjärtat att föra yogan vidare och se hur den påverkar ditt allmäntillstånd och ett hjälpmedel för att självläka. Allt detta vill jag binda ihop med en stor kärlek till livet, att just väcka livsgnistan i kroppen, sinnet och vår själ!

Utbildningar   

  • Ayurveda Skolan  Hälsorådgivare -Varberg
  • Ayurveda skolan  Kroppsbehandlare- Varberg, Markaryd
  • Human health skolan i Luleå Undervisar i steg 1 – 2
  • Meditation – Atma Nambi – Valappadi, India
  • Yoga skolan – Åseda
  • Vasistha Yoga – Kerala
  • Usk/ skötare
  • 8 års erfarenhet inom somatisk/ psykiatri sjukvård
  • 12 år inom privata företag
Kroppen är ditt ”tempel” och var rädd om den.
Namasté
Lena

Boka tid

 

För att boka tid går det även bra att maila lena.h.andersson@gmail.com eller ring 070 598 85 75
Av hänsyn till den som har sin tid bokad hos mig, så stänger jag ofta av telefonen under behandling eller rådgivning, men tala gärna in ett meddelande på mobilsvar så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet. Nu finner ni mig på Skolgatan 12 i Ystad.
Hemsida.www.sattvaayurveda.se
Varm hälsning
Lena Andersson – Ayurveda terapeut
Avbokningspolicy
Om du inte kan komma på en bokad tid vill jag gärna erbjuda den tiden till någon annan, därför är jag tacksam om du avbokar/ombokar din tid så snart du fått förhinder, men senast 24 timmar innan bokad tid.
För tider som inte blivit avbokade inom 24 timmar innan bokad tid debiterar jag fullt pris.

 

Annonser