Aktuellt

 Kära Klienter och gäster  

Idag var det sista dagen på min Praktik här i Ystad. Speciell dag och många blandade känslor.Tack alla underbara fina människor som varit här och gjort detta möjligt under mina 5 år och tack för alla fina meddelande och respons jag fått. En fantastisk tid som gett mig så många insikter om  vilka unika varelser vi är och lett mig till enorm erfarenhet, som inte kan fås i ”skolan”  Dessutom har jag fått många  fina relationer  under arbetes gång ! Jag är djupt  tacksam över att haft min praktik på denna  plats under en tid och fått möjlighet att dela med mig av Ayurveda till alla som besökt Sattva Ayurveda Praktiken.
Nu bär det vidare på nya äventyr i Naturens och hästens väg kommer jag sätta mina nya  rötter när lämpligt hus dyker upp, till dess kommer jag att hålla semster!!

Jag hoppas vi håller kontakt framöver!!  ❤ Jag hoppas också Ni/du hittar nya vägar och fortsätter låta er läkas på den naturliga  vägen och vara en del i vardagen!

Tack! Namasté // Lena  🙏

Är det något Du undrar över, ring mig gärna  070 598 85 75 då jag fortfarande kommer ha telefon rådgivning!

Varm skön sommar önskar jag er alla!

    

coll2

Föreläsningar för privatpersoner och Företag.

 Föredraget Kan hållas i små grupper eller större och ger insikter om våra tillgångar och personligheter och en förståelse  för varandra i jobb och vardag. Vi går igenom de Ayurvediska begreppen vata, pitta, och kapha och de egenskaper som finns i allt och överallt, Utan dem existerar INGET. . Vi gör en individuell doshatest / kroppstyptest och Ställer frågor, samt provsmakar ayurvediska teer.  Pris enligt överenskommelse i större grupper, små sällskap, 200: – per / person

Namasté Lena Andersson

 

Annonser