Kurser / Yoga

Aktuella kurser finner du under Aktuellt.

Yogan och andningsövningar används i självläkande syfte vid konsultation i klientarbeten och under privat undervisning.

Yoga – HathaYoga

Är en österländsk filosofi och träningsform som erbjuder unika verktyg för välbefinnande personlig utveckling och hälsa.

Effekterna av yoga är en ökad kroppsuppfattning, en känsla av trygghet och upplevelse av helhet. Yoga verkar fysiskt, mentalt och emotionell nivå. Samtidigt som den skapar ett utrymme för andlighet och existentiella frågeställningar. Utövande av yoga visar enl. forskningen att det har en läkande effekt på kroppens inre system och hjälper vid stressrelaterad ohälsa som sömnrubbningar, kris och trauma.

coll1 700

Yoga – Hatha
Ha -Sol.
tha – månen
Jag undervisar även i yoga, detta fantastiska verktyg! Började själv lära mig 2004, sen dess har jag praktiserat den så gott som dagligen! Dagen blir så mycket lättare då man fylls av ny energi, och har lättare för att ta itu med dagens arbetsuppgifter och toleransen ökar och man blir stresståligare!  För mig var det en av de största redskap när jag fann att själva ta ansvar för min hälsa genom att regelbundet utöva yoga.
Undervisningen bygger på en rik tradition, det kommer Du att uppleva under kursen. Utifrån en ingående kunskap om kropp och sinne har yogierna utvecklat Hatha yoga – systemet för att uppnå fysisk hälsa och välmående. Inlärningsprocessen kan upplevas som en utveckling. Det handlar inte om vem som blir smidigast eller att ha mest intressanta upplevelser. Det rör sig snarare om att uppnå harmoni och vara i samklang med sig själv. Yoga och meditation lärs stegvis. I början enkla övningar, senare blir metoderna finare och mer djupgående och meditationen levande och kreativ. Du får ett överskott av energi och insikt som gör att du kan förhålla dig skapande till ditt liv och upptäcka nya möjligheter och förmågor.

Annons
%d bloggare gillar detta: