Hälsorådgivning

Ayurvedisk Hälsovägledning (90 min) 1190 kr.  ( denna tjänst är på Mellanvägsgatan 6, Tomelilla)
En ayurvedisk hälsovägledning är helhetsbaserad och individuellt anpassad, beroende på ditt aktuella hälsotillstånd, din personlighetstyp och din livssituation.
Under en ayurvedisk hälsovägledning använder jag mig av bland annat puls-, nagel-, och tungdiagnostik och vi går igenom dina dagliga vanor (sömn, kost, aktivitet/vila osv.) för att kunna få en helhetsbild av det som kan förändras för att uppnå balans i livet.
Du får enkla men effektiva rekommendationer för dina dagliga rutiner, anpassade utifrån din konstitution (personlighetstyp), dina behov och din aktuella livssituation.
Rekommendationerna brukar innefatta kost, kosttillskott/örter, motion, levnadsråd, stödjande behandlingar, yoga övningar och andningsteknik. Är Du redo för att börja förändra ditt liv är du varmt välkommen att boka en tid!
För att underlätta nageldiagnostiken är det bra om dina naglar är omålade/obehandlade när du kommer på rådgivning.
Personlig hälsorådgivning är bra som friskvård i förebyggande syfte.

Denna tjänst är även tillgänglig över telefon.

Uppföljning hälsovägledning (ca. 45 min) 590 kr
Uppföljning sker lämpligtvis efter ca 4 veckor från den ayurvediska hälsovägledningen.
Vi ser hur det gått för dig och du får kompletterande råd.
Telefon rådgivning (15 min) på varje påbörjad kvart
Har du enstaka frågor som du vill ha svar på, kan du ringa mot en kostnad på 100 kr på varje påbörjad kvart.

Ayurvediska naturprodukter

Örter, kryddor, oljor och mineraler har använts sedan urminnes tider. Ayurveda inkluderar vad som troligen är den äldsta och mest systematiska kunskapen om dem. De betraktas som ”speciell föda” och genom dem kan du få de subtila energier eller frekvenser som behövs för dina inre organ. De har egenskaper som hjälper till att eliminera där du har överskott eller bygga upp där du har brist, så att celler, vävnader och organ återfår minnet av sin naturliga funktion. Ayurveda balanserar hela människan.

Det finns Ayurvediska örter till försäljning i samband vid Hälsovägledning och i butiken vid öppettider.

Föreläsningar för privatpersoner och företag
Föredraget kan hållas i små grupper eller större och ger insikter om våra tillgångar och personligheter och en ökad förståelse för varandra i jobb och vardag.
Vi går igenom de Ayurvediska begreppen vata, pitta, kapha och dess egenskaper som finns allt och i alla , utan dem existerar inget. Vi gör en individuell doshatest/kroppstyptest och ställer frågor samt prov smakar ayurvediska teer.
Pris enligt överenskommelse i större grupper, i små sällskap, 200:- per/person
Annons
%d bloggare gillar detta: